Vil du være med til at designe de bedste digitale biblioteksoplevelser?

Har du erfaring fra biblioteksverdenen? Kan du skabe gode digitale brugerrejser for bibliotekernes ansatte og brugere? Og vil du være med til at teste digitale brugeroplevelser, når vi bl.a. udvikler nye funktioner til verdens bedste biblioteksapp? Så er du måske vores nye UX-designer.

Hos Redia søger vi nemlig en ny kollega, der kan hjælpe os med at udvikle, teste og kvalitetssikre vores digitale løsninger, inden de når ud til vores kunder - som er danske og udenlandske folkebiblioteker. 

Stillingen er en fuldtidsstilling med start hurtigst muligt.

Dine arbejdsopgaver 

Vi har brug for din hjælp til at:

 • tilrettelægge undersøgelser af brugeradfærd, eksempelvis usability tests, brugerinterviews, feltarbejde, mapping og personas
 • konkretisere og konceptudvikle - herunder produktion af wireframes, prototyper og præsentationer
 • teste og kvalitetssikre vores digitale løsninger til folkebibliotekerne (QA)
 • sikre en god opfølgning mellem kunder/brugere og resten af udviklingsteamet.

Hvem er du? 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, fx inden for digital design, informationsvidenskab, it-produktudvikling eller lignende. Og at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling.

Derudover er det vigtigste for os, at du:

 • er struktureret, grundig og aldrig går på kompromis med kvaliteten, når du tester vores digitale løsninger
 • har en solid teknisk forståelse og kan sætte dig ind i relativt komplekse sammenhænge - fx når du skal samarbejde med vores udviklere
 • både kan lide og er god til at kommunikere med kunder og kollegaer på deres niveau - og til at sikre, at de får de informationer, de har brug for
 • trives i tværfaglige teams, hvor du samarbejder tæt med folk fra forskellige baggrunde
 • er nysgerrig og ikke bleg for at udfordre andres holdninger.

Derudover er det et stort plus, hvis du har erfaring fra/forståelse for biblioteksverdenen.

Hvem er vi? 

Redia er en dynamisk design- og softwarevirksomhed med fuldt fokus på udvikling af værdiskabende digitale løsninger til danske og udenlandske folkebiblioteker. Vi har fx udviklet appen “Biblioteket” og en lang række andre produkter til bibliotekerne. Hvorfor lige biblioteker? Fordi vi mener, at bibliotekerne skaber stor værdi for samfundet og er fyldt med gode tilbud til den enkelte borger. For os er det en ære at samarbejde med bibliotekerne om at skabe brugervenlige digitale løsninger, der gør adgangen til biblioteket endnu nemmere og mere fleksibel.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • Vi kan love dig et team af rigtig søde kolleger, der gerne vil hyggesnakke over frokosten og gå hele vejen, hvis du har brug for hjælp.
 • Du får i høj grad indflydelse på dine egne opgaver og mulighed for at komme med indspark til, hvordan vi kan gøre vores produkter og interne processer endnu bedre.
 • Vi har stor tillid til vores ansatte og sætter frihed under ansvar højt i vores daglige arbejde.
 • Virksomheden er altid i udvikling og vækstorienteret, så der er rig mulighed for at være med til at skabe og præge den videre udvikling af virksomheden.
 • Frokostordning, morgenmad, fredagsbar, teamdage og mange andre sjove sociale aktiviteter.

Er du den, vi leder efter?

Hvis du synes, jobbet lyder som noget for dig, så send hurtigst muligt din ansøgning og dit CV til anne@redia.dk. Du er naturligvis også velkommen til at sende en mail eller ringe på telefon 51 83 92 11, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.